Om oss

Vi är ett företag som vill göra din arbetsdag lite bättre.

För vi tror på att kaffe är något mer än bara “en kopp flytande energi”. Det är det också förstås, men det är mer än så. Vi erbjuder ett helhetskoncept, med automater, produkter och service.

Och inte bara kaffemaskiner, vi erbjuder även vatten- och varuautomater. Kompletta kaffelösningar till företag runt om i Sverige. Lösningar som passar såväl det lilla företaget som butiker och industrier. Vi ser till att allt fungerar som det ska, så att du kan fokusera på det du ska på jobbet! Alltid i gott sällskap.


Vi ser kaffe som mer än bara en dryck, det är en symbol för sammanhållning och gemenskap. En bro människor emellan. Vi skapar en plats där varje kopp fylls med glädje och gemenskap, eller samtal oavsett om det är mellan vänner, kollegor eller generationer. Med våra tre värdeord – Glädje, Kompetens och Lönsamhet – vägleder vi varje beslut för att skapa överraskande och glädjefyllda upplevelser för våra kunder. Vi vill bidra till en plats där varje möte blir minnesvärt, där man lämnar med en känsla av förväntan. Mötet på arbetsplatsen tror vi ger kvalitetstid på jobbet, de stunder som ger kraft och energi in i uppgifterna. Vårt löfte till dig som kund, en perfekt kopp varje gång, oavsett var du finns i Sverige.

Vi vill göra din dag lite bättre – en kopp i taget.

Var vi finns

Förenklat kan man säga att vi verkar från Luleå i norr till Malmö i söder.
Vi finns på 29 orter runt om i Sverige – indelade i 17 distrikt. På distriktet finns distriktschefen och säljare som hjälper er att hitta rätt lösning. Teknikern tar hand om installationen och utför service. Sedan är det kaffecoachen som ser till att kaffet aldrig tar slut och att allt fungerar som det ska.

Vår resa

År 1987 var kaffeautomater fortfarande ett nytt koncept. Sex entreprenörer med en brinnande passion för kaffe bestämde sig för att grunda ett företag som kunde erbjuda en helhetslösning inom fika – överallt, till alla. De hade hittat något, en kärna (eller kaffeböna) som skulle växa och väcka människors intresse för riktigt gott kaffe på arbetsplatsen. På bara några år var Café Bar faktiskt rikstäckande, och idag är vi över 220 anställda på 29 orter runt om i Sverige. Med en passion som lever kvar från 80-talet är vårt uppdrag tydligt – att alltid servera den bästa koppen kaffe på arbetsplatsen.

Nyheter


Vi älskar sport

Kaffe och sport är en fantastisk kombination, tycker vi. En stor del av vår verksamhet involverar samarbeten med idrottsorganisationer och klubbar i olika former.

Läs om vårt initiativ –  Vi älskar kaffe – Vi älskar sport!

Klubbkaffe

Gemenskap, utveckling och välmående – det finns många anledningar till att föreningslivet är en viktig del av vårt samhälle, och vi tror på att backa det. Med Klubbkaffe får ungdomar möjlighet att sälja gott, certifierat kaffe och tjäna pengar till föreningen. Förutom att det är en lättsåld produkt så administreras allt enkelt i en egen webbshop. Klubbkaffe är vårt sätt att ge tillbaka till samhället.

Vill du och din förening tjäna pengar? Besök Klubbkaffe!


CSR

Ge tillbaka

Att ge tillbaka kan innebära mycket. För oss innebär det att vårt hållbarhetsarbete sträcker sig utanför Sveriges gränser – bland annat genom att vara företagspartner med Erikshjälpen. Tack vare samarbeten som detta kan vi vara med och direkt göra skillnad för utsatta barn och familjer, vilket är fantastiskt (om vi får säga det själva).


Tipsa om oss och få en kaffemaskin!Kontakta oss

Vill du veta mer om oss och våra tjänster? Kontakta oss via formuläret så berättar vi mer.