Vi älskar kaffe. Vi älskar sport.

Upptäck den ultimata arenakaffeupplevelsen med vår helhetslösning som sträcker sig från kiosker till loger.

Möjligheter för alla arenor

Våra skräddarsydda lösningar ger föreningen flexibilitet och anpassningsbarhet, skapar en stark grund för framgång. Upplev en mångfald av smaker med vårt breda utbud av drycker, från en perfekt bryggd kopp kaffe till ljuvliga varma drycker som choklad och latte. Det är inte bara kaffe – det är en rik och tillfredsställande arenamöjlighet.

Vi tar hand om allt från service till underhåll, vilket minimerar arbetsbelastningen för föreningen och säkerställer smidig driftoptimering. Med Café Bars KlubbKaffe öppnar vi även upp för förtjänstmöjligheter och stödjer samtidigt ungdomsutveckling och välmående genom vårt CSR-arbete.

Vårt engagemang

Engagemang i föreningslivet är kärnan i Café Bars värderingar. Vi demonstrerar detta genom aktiv sponsring, kaffeprovningar med restaurangpersonal och regelbundna besök. Detta skapar förtroende och bygger långsiktiga relationer som går utöver arenan.

Klubbkaffe

Maximera marknadsföringsvärdet och synligheten med Café Bars Klubbkaffe-maskin, som skapar hög synlighet på kaffemaskinens skärm i supportrarnas fikarum och kontor. Dessutom betonar vi långsiktighet i samarbetet genom sponsring och stöd till arenaservice, vilket skapar en hållbar affärsrelation där Café Bar blir den föredragna partnern för föreningen. Upplev inte bara arenakaffe – upplev Café Bars engagemang, mångfald och hållbara samarbete för en oförglömlig upplevelse på och utanför planen.

Läs villkoren för klubbkaffe här.