Vi älskar kaffe. Vi älskar sport.

Upptäck den ultimata arenakaffeupplevelsen med vår helhetslösning som sträcker sig från kiosker till loger.

Möjligheter för alla arenor

Våra skräddarsydda lösningar ger föreningen flexibilitet och anpassningsbarhet, skapar en stark grund för framgång. Upplev en mångfald av smaker med vårt breda utbud av drycker, från en perfekt bryggd kopp kaffe till ljuvliga varma drycker som choklad och latte. Det är inte bara kaffe – det är en rik och tillfredsställande arenamöjlighet.

Vi tar hand om allt från service till underhåll, vilket minimerar arbetsbelastningen för föreningen och säkerställer smidig driftoptimering. Med Café Bars KlubbKaffe öppnar vi även upp för förtjänstmöjligheter och stödjer samtidigt ungdomsutveckling och välmående genom vårt CSR-arbete.

Vårt engagemang

Upptäck Café Bars dedikation till föreningslivet. Genom aktiv sponsring, kaffeprovningar och regelbundna besök bygger vi förtroende och långsiktiga relationer. Våra skräddarsydda lösningar ger flexibilitet för föreningar att blomstra. Upplev en mångfald av smaker i vår breda dryckesmeny – en rik arenamöjlighet.

Klubbkaffe

Maximera marknadsföringsvärdet och synligheten med Café Bars Klubbkaffe-maskin, som skapar hög synlighet på kaffemaskinens skärm i supportrarnas fikarum och kontor. Dessutom betonar vi långsiktighet i samarbetet genom sponsring och stöd till arenaservice, vilket skapar en hållbar affärsrelation där Café Bar blir den föredragna partnern för föreningen. Upplev inte bara arenakaffe – upplev Café Bars engagemang, mångfald och hållbara samarbete för en oförglömlig upplevelse på och utanför planen.

Vill er förening sälja klubbkaffe? Läs allt på: klubbkaffe.se


Vi älskar kaffe – Vi älskar sport

Café Bar erbjuder en komplett lösning för arenakaffe, från kiosker till loger, och kioskerna genom skräddarsydda lösningar, vilket ger föreningen en flexibel och anpassningsbar strategi. Långsiktighet i samarbetet, med sponsring och stöd till arenaservice är viktigt och skapar en hållbar affärsrelation.

 

Vi hjälper er förening med kaffelösningar!

Fyll i formuläret, så kontaktar vi dig snarast.