Våra lösningar

Bli kund

Så funkar det

Så här går det till när vi tar fram en perfekt skräddarsydd kaffelösning till din arbetsplats. Du behöver i princip inte göra något. Bara svara på några frågor, så fixar vi resten.

01

Vår kaffelösningsexpert (säljare) kommer på besök och gör en behovsanalys.

02

Vi utformar en skräddarsydd lösning som passar perfekt för din arbetsplats.

03

Maskiner installeras och finjusteras, produkter fylls på. Njut av kaffet.

04

Vi kommer ut på service och påfyllning av varor så ofta ni behöver det.

05

Du kan när som helst anpassa din lösning i takt med att verksamheten förändras.


Tjänster

Här är några av de tjänster som vi gärna förgyller din skräddarsydda lösning med.

Serviceavtal Vänner

Ska vi bli vänner? Med serviceavtal Vänner får du regelbundna besök av våra kaffecoacher som utför rengöring och service, fri teknisk support och fria reservdelar. Du får även en personlig smakexpert och kaffecoach som hjälper dig att hitta de perfekta smakerna för just din arbetsplats! Besöken är planerade miljörundor för att minimera miljöpåverkan.

Serviceavtal Uppkopplade vänner

Med Uppkopplade vänner får du allt som ingår i Vänner. Och lite till. Din kaffemaskin kopplas upp, och vår kundservice får kontinuerligt detaljerad information och kan agera proaktivt, vid felmeddelande kontaktar vi er inom fyra timmar för en lösning. Du kan trycka fram kaffe direkt i mobilen, och får dessutom årligt byte av vattenfilter samt avkalkning.

Installation cafémöbel

Installation och montering av en helt egen café-bar! Denna möbel är modulär och skalbar – bara du och din arbetsplats sätter gränserna.

Installation Kaffemaskin/vattenmaskin

Vi installerar din nya kaffemaskin – och anpassar den till platsen med håltagning vid behov. Rengöring och städ ingår efter installationen.

Digital informationstavla

Dela information via kaffemaskinens skärm till kunder eller kollegor – samtidigt som du samtidigt erbjuder en perfekt kopp kaffe. Administreras enkelt via webbinlogg. Kräver Serviceavtal Uppkopplade vänner.

Kaffeskola och kaffeprovning

Vill du uppa din grundkunskap i kaffe? Vi lär dig om smak, certifiering, kaffe som hållbar livsstil – och hur du hittar din favoritblandning.

Storstäd

Vem vill inte ha en skinande ren kaffeupplevelse! Det kan därför vara skönt att ibland få hjälp med en ordentlig och grundlig storstädning runt kaffemaskinen – utan att behöva lägga tid på det själv. Vi löser det – och kör en rengöring av maskinen när vi ändå håller på!

Fullservice av det obemannade caféet

Visste du att vi, förutom kaffemaskiner, även erbjuder vattenmaskiner och varuautomater? Med vårt skräddarsydda fullserviceerbjudande fyller vi på, rengör maskinen eller varuautomaten. Vi plockar fram fikabröd, servetter och bägare. Ser till att kaffet aldrig tar slut. Du väljer själv omfattningen av tjänsten. Och vill du att vi kommer varje dag – då gör vi det. Pris per tillfälle.

Extra kaffemaskin

Event? Mässa? Vid vissa tillfällen kan det behövas en kaffe- eller vattenmaskin (och ni kanske inte vill släpa med den ni har på kontoret). Vi löser det! Vi löser även frakten, installationen, kalibrering och smakjustering.


S.M.A.R.T. – Vår uppkopplade tjänst


Maskiner och automater

Exempel på några olika maskiner som kan inkluderas i din skräddarsydda lösning.Samarbetspartners


Vill ni ha bättre kaffe på jobbet?

Kontakta oss via formuläret så hör vi av oss snarast.