Vattenmaskiner

Vatten på jobbet gör skillnad – det är sen gammalt. Men fördelarna med att dricka mer vatten tål att upprepas!

Vi håller oss friskare när immunförsvaret stärks
• Koncentrationen ökar, vi blir piggare och tar bättre beslut.
• Matsmältningen förbättras.


Ett urval av vattenmaskiner till din skräddarsydda lösning


Vattenmaskiner

Välj en fräsch vattenlösning med kylt och kolsyrat vatten, så behövs inte onödiga plastflaskor – för miljöns skull!⁣ Vi har flera modeller av vattenmaskiner, allt från fristående vattenmaskiner till inbyggda kranar för bänk och skåp.⁣ Här ser du ett utval av några av dem.

Triton

Triton är en högkvalitativ vattenmaskin som med sitt nätta format och stilrena design är som klippt och skuren för det lite större kontoret, hotellobbyn eller konferensrummet. Den smälter lätt in i omgivningen och blir en given samlingsplats på kontoret.

Inbyggnadskyl med Albatross tappkran

När placering och utformning är lika viktigt som funktion och kapacitet, är ett inbyggt system med fristående kran ett bra alternativ. En praktisk lösning vid behov för uppfriskande vattentillgång i lunchrum, bar, café eller pausutrymme.

Siljan

En smäcker kranpelare i modern design. I rostfritt stål passar den lätt in i alla miljöer, och med sin eleganta form blir den ett blickfång. En LED-belyst medaljong kröner tappkranen och ger ett behagligt sken.

Siljan inklusive inbyggnadskyl

En smäcker kranpelare i modern design. I rostfritt stål passar den lätt in i alla miljöer, och med sin eleganta form blir den ett blickfång. En LED-belyst medaljong kröner tappkranen och ger ett behagligt sken. För inbyggnad med inbyggnadskyl som placeras under bänk.


Vill du också ha en vattenmaskin till jobbet?

Fyll i formuläret, vi hör av oss snarast!