Hej!

Vårt kundlöfte, en perfekt kopp varje gång oavsett var du befinner dig i Sverige.

Vi tror att kaffeupplevelsen har en stor betydelse för personalens välmående. Vi må vara kaffenördar men är övertygade om att det även kan påverka medarbetarnas vardag positivt. När kaffepausen får bli något mer.

Det är helheten som räknas! När man har frågor rörande så viktiga saker som kaffe och fika vill man ha svar direkt. Vår kompetenta kundserviceorganisation filar ständigt på sina färdigheter och har klurat på alla möjliga frågeställningar de kan tänkas ställas inför. Hjälpen finns alltid nära till hands, oavsett om det rör kaffekunskap, maskinservice eller leveranser. Vi lovar att ta hand om ditt ärende på bästa sätt.

Vi kopplar upp, Ni kopplar av! Ni vill ha en smidig kaffeupplevelse med utsökt kaffe ur en problemfri kaffemaskin. Serviceavtalen säkerställer att ni alltid får en perfekt kopp. Café Bar S.M.A.R.T. och Serviceavtal – Uppkopplade Vänner gör kaffemaskinen smart. Vår kundservice för en dialog med er kaffemaskin och ser till att allt fungerar. Med Café Bar S.M.A.R.T. agerar vi proaktivt.

Café Bar Sverige AB, av Adda utvald kaffeleverantör.

Varma hälsningar,

Vännerna på Café Bar Sverige AB

Kontakta oss

Fyll i formuläret, vi hör av oss snarast!