Café Bar Västerås

Team Västerås

Café Bar är inte bara ett stort företag som finns över hela landet, vi är också djupt förankrade lokalt i Västerås. Vår närvaro är stark i varje samhälle vi verkar i, och det är viktigt för oss att lära känna våra kunder. Vi strävar efter att göra varje arbetsdag lite bättre genom att erbjuda mer än bara kaffe – vi erbjuder en helhetslösning med kaffemaskiner, vatten- och varuautomater, och service som passar alla typer av företag. Vårt mål är att skapa en plats där varje kopp kaffe fylls med glädje och gemenskap, oavsett om det är mellan vänner, kollegor eller generationer.

Med våra värdeord – Glädje, Kompetens och Lönsamhet – vägleder vi varje beslut för att ge våra kunder överraskande och glädjefyllda upplevelser. Vi tror att mötet på arbetsplatsen är en viktig tid för kvalitet och energi, och vi lovar att leverera den perfekta koppen kaffe varje gång, var du än är i Västmanland.

Kaffe och sport är en fantastisk kombination, tycker vi. En stor del av vår verksamhet involverar samarbeten med idrottsorganisationer och klubbar i olika former.

Vi har nära samarbete med VSK Bandy, Köping Basket, Every Padel Västerås och Lokala Hjälpen.


Kontakta oss

Sofia Ravna
Fältmätargatan 11
72135 Västerås
Linn Dahlberg
Fältmätargatan 11
72135 Västerås

Vi hjälper er med en kaffelösning!

Kontakta oss via formuläret så hör vi av oss snarast!