Dvini

Den cirkulära lösningen.

Dvini – en banbrytande satsning som ger nytt liv åt gamla kaffemaskiner. Dvini är ett stort kliv fram i visionen att bli Sveriges mest hållbara och innovativa kaffeföretag.


Hållbarhet har alltid varit en kärnprincip för Café Bar, från ekologiska kaffebönor till smarta digitala tjänster. I januari 2024 introducerar Café Bar dvini, ett koncept som inte bara återanvänder gamla kaffemaskiner utan även minimerar miljöpåverkan och främjar cirkulär ekonomi.

Att renovera gamla kaffemaskiner inte är något nytt för Café Bar, men dvini tar det till en ny nivå. Med förväntan om att leverera 600 renoverade maskiner första året blir dvini en central del av Café Bars hållbarhetsengagemang.

Hösten 2023 har Café Bars anläggning i Åby anpassats för att ge de återvunna maskinerna en totalrenovering. Kända slitagedelar byts ut för att säkerställa hög driftsäkerhet, och de återvunna maskinerna förväntas ha färre fel än helt nya.
Dessutom kommer de att vara uppkopplade för att erbjuda snabb support via Café Bar S.M.A.R.T.

Unik design

Dvini är inte bara en teknisk uppgradering utan också en möjlighet för kunder att skapa en kundunik design, där kaffemaskinen blir en flexibel inredningsdetalj. Det svenska ursprunget sätter dvini i en särställning som ett eftertraktat alternativ. Företagets logotyp kan också brandas på maskinerna, vilket ytterligare stärker varumärkesidentitet och skapar en unik profil för varje kund.

Dvini positioneras som det flexibla alternativet med stor potential för affärsutveckling, och tar inte bara hand om gamla maskiner, de tar också hand om framtiden med en vision om ökad hållbarhet och innovation.

Dvini

Café Bar har med dvini inte bara skapat en hållbarhetsinnovation, utan även gett
satsningen ett själfullt namn med en djupare innebörd. Namnet ”dvini” är inte bara en slumpmässig kombination av bokstäver; det är en berättelse i sig.

”Dvini” utgör en kreativ lek med orden ”De hade den, Vi fixade den, Ni använder den”. Det är en hyllning till varje kaffemaskins unika resa från sin tidigare ägare till
Café Bars omsorg och slutligen till kundens njutning. Varje dvini representerar en cirkulär process där varje moment, från återvinning till kundanpassning, är en del av en sammanhängande berättelse.

I namnet dvini finns en dold kraft – ett löfte om förnyelse och transformation. Det är inte bara ett varumärke; det är en identitet, en historia och en vision för en hållbar
framtid. Dvini är där varje kopp kaffe bär på sin unika berättelse och varje maskin får en andra chans att skapa minnen.


Intresserad?

Fyll i formuläret, så hör vi av oss snarast!