Mer än vatten

Skapa framtidens kontor

Vattenautomaten – återuppfunnen

 

Aquablu REFILL+ är en smaksatt vattendispenser som ger hälsosamma drycker till företag, utan onödig förpackning. Filtrerat kranvatten, berikat med smaker, vitaminer och elektrolyter. Precis som drycker på flaska – men bättre.

Den nya vågen inom vatten

Forskning* visar att människor är 12% mer produktiva när de är väl hydrerade. Inte bara det, de är också generellt sett lyckligare.

Trots att varje kontor har kranvatten, visar forskning att 86% av kontorsarbetarna inte håller sig tillräckligt hydrerade under arbetsdagen. Genom att lägga till en interaktiv vattenautomat med flera smakalternativ kan anställda uppmuntras att dricka mer vatten under dagen.

Vår mission: minska engångsplast och burkar och spara 1 miljard flaskor före 2030.

*Källa: Journal of Labor Economics

RÄTT TALANG

År 2025 kommer 27 % av den totala arbetsstyrkan att vara Gen-Z. Denna generation bryr sig om vitalitet och hälsa, och anser att det är avgörande att deras arbetsgivare gör detsamma. Fokusera på att främja hälsosam hydrering för att ligga steget före.

Visa din arbetsstyrka att du bryr dig om hållbarhet och välmående. Både för dina nuvarande anställda och för att attrahera framtidens talanger.

VITALITET

Öka hydreringen med mindre socker och mer funktionella smaker.

Varje smak från REFILL+ innehåller 0% socker och erbjuder olika hälsofördelar. Från IMMUNITY, som är berikad med Vitamin C, D och Zink, för en hälsosam balans; till FOCUS, som innehåller extra koffein och Vitamin D för den dagliga energikicken.

 

HÅLLBARHET

När du ställer in din Aquablu REFILL+ får du regelbundna miljörapporter anpassade efter ditt företag och medarbetarnas konsumtionsvanor. På så sätt kan du dyka in i din statistik och få alla att arbeta mot ett gemensamt mål och rapporteringen kan bli en vägvisare.

FRAMTIDSSÄKER

En väl utformad arbetsplats leder till mer effektivt arbete. Förbered dig för framtidens kontor genom att lägga till smart teknik som förbättrar arbetsmiljön.

Vad gör Aquablu REFILL+ unik?

Smaksatt vatten

Med tillsatta vitaminer, mineraler och elektrolyter

Modulär design

Snygg och enkel att sätta upp

Automatiska påminnelser

Bekymmersfria aviseringar om underhåll

Hållbarhetsrapportering

Regelbundna miljörapporter anpassade efter ditt företag och medarbetarnas konsumtionsvanor.

Hygienisk dispensering

Med patenterat munstycke utformat för att förhindra bakteriespridning

Flexibla tillägg

Inklusive betalningslösningar, återanvändbara glas

Redo för "Livet utan flaskor"?

Kontakta oss via formuläret så hör vi av oss snarast!